با توجه به اهمیت کاربرد استانداردهای حسابداری و رعایت قوانین مالیاتی در بررسی درآمدها و هزینه ها و بطور کلی تعاملات اقتصادی شرکت ها و بنگاههای اقتصادی، متن انتخاب شده زیر جهت آشنایی بیشتر با این مبحث با نگاه مالی و مالیاتی ارائه می گردد.
با توجه به اهمیت تسعیر ارز در بررسی درآمدها و هزینه ها و بطور کلی تعاملات اقتصادی شرکت ها و بنگاههای اقتصادی، متن انتخاب شده زیر جهت آشنایی بیشتر با این مبحث با نگاه مالی و مالیاتی ارائه می گردد.
قسمت معافیت های قانون مالیات بر ارزش افزوده (VAT) گاها مورد توجه و سوال علاقمندان به مباحث مالی و مالیاتی است که در این متن به مطالعه آن می پردازیم. بند 17 این ماده جزییاتی دارد که به دلیل عدم کاربرد زیاد آن درج نگردیده است.
زمانیکه اداره دارائی به دلائل مختلف نتواند مالیات یک مجموعه که به آن مالیات تعلق می گیرد را محاسبه نماید، دارائی خودش راسا وارد عمل شد و اولا دفاتر شرکت رو اگر ارائه شده باشه رد می کند و ثانیا مالیات شرکت رو بصورت خودجوش محاسبه خواهد کرد
در پاسخ به این سوال باید گفت که توافق هسته ای به منزله یک نیروی قوی برای کل بازار است که توانایی رشد دادن شاخص کل تا محدوده های بالای ۷۵ هزار واحدی را در کوتاه مدت دارد که این رشد بازار به صورت دسته جمعی خواهد بود و قیمت اغلب سهم ها با رشد ۲۰ تا ۲۵ درصدی روبرو خواهد شد.اما می توان گفت که در یک قاعده کلی صنایع و به تبع ان شرکت هایی که بیشترین ضربه را از تحریم ها خورده اند پس از توافق مورد توجه بیشتری قرار خواهند گرفت.
دست مریزاد آقای حسینی. مطلب زیبایی نوشته اید. به دوستان توصیه می کنم حتماً خاطرات شادروان عبدالرحیم جعفری؛ بنیانگذار انتشارات امیرکبیر را بخوانید، آن هم با قلم خودش؛ درجستجوی صبح، نوشته عبدالرحیم جعفری، انتشارات روزبهان