#خبرهای_موثر #خبر و شایعه
#بیمه
کنترلبانک اتریش، سطح پوشش بیمهای پروژههای مربوط به ایران را تا یک میلیارد یورو افزایش داد.سفیر ایران در اتریش با اعلام این خبر افزود:البته این رقم نیز انعطافپذیر است و اگر فراتر از این هم پروژههایی در دستور کار همکاری بین دو کشور قرار بگیرد طبیعتا این سقف افزایش پیدا خواهد کرد.
$خساپا1
خبر تولید 8 ماهه اول سال 94 گروه سایپا 223،514 دستگاه بود که عملکرد سال جاری 53.2 درصد بیش از تولید محقق شده در مدت مشابه سال قبل است.
#دارویی
پرداخت بدهی بیمه های پایه تامین اجتماعی و سلامت به داروخانه ها ، ازمایشگاه ها و بیمارستان های خصوصی و دولتی از امروز آغاز می شود.مبلغ پیش بینی شده برای پرداخت بدهی به داروخانه ها و بیمارستان ها 2 هزار میلیارد تومان اعلام شده است. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین از اختصاص 4 هزار میلیارد تومان دیگر برای پرداخت بدهی به بیمارستانها و داروخانه ها و پزشکان در چند ماه اینده خبر داد.
برچسبها:
#خبر و شایعه #خبرهای_موثر #بیمه #دارویی $خساپا1