#خبر و شایعه #خبرهای_موثر
$خودرو1 $خودرو و ساخت قطعات
معاون صادرات گروه صنعتی ايران خودرو گفت: شركت جوينت ونچري با سرمايه گذاري 80 درصدي طرف الجزايري به نام «آيام كو» ايجاد شده و هم زمان با صادرات بيش از 300 دستگاه دنا، تجهيزات خطوط توليد كه سهم ايران خودرو در اين مشاركت است ارسال شده است.
وي افزود: برابر با برنامه زمانبندي در اوايل سال آينده ميلادي اولين دنا توليدي آيام كو وارد بازار الجزاير خواهد شد.
خط مونتاژ دنا با سرمايه گذاري غيرمستقيم ايران خودور و با صادرات خدمات فني و مهندسي و آموزش كاركنان محلي توسط مهندسان ايران خودرو راه اندازي خواهد شد. ظرفيت توليد اين سايت سالانه 10 هزار دستگاه در يك شيفت كاري است كه در فاز اول محصول دنا مونتاژ و عرضه مي شود.
#سرب
سرب، امسال کمتر از حد استاندارد بوده و تحتالشعاع سود ناشی از سرمایهگذاری برای فلز خواهر خود یعنی روی قرار گرفته است. گفته شده است که سرب فلز ضعیفتری نسبت به روی خواهد بود چرا که بیش از 50 درصد از مقدار سالیانه آن توسط ماشینآلات اوراق بهدست میآید، ب
در کل به نظر میآید که مقادیر و نیاز سرب، امسال در بدترین صورت ممکن تمام میشوند،و قیمت سرب برای سه ماهه آخر سال، 1930 دلار به ازای هر تن پیشبینی شده است.
برچسبها:
$خودرو و ساخت قطعات #خبر و شایعه #خبرهای_موثر #سرب $خودرو1