...
دست‌نوشته‌
@faeze.farvandi66
: سلام چرا کندل دیروز در نمودارسهم لوتوس نیست؟@پشتیبانی ارشن
1402/05/22 از نهایت‌نگر
0
0
0
...
دست‌نوشته‌
@juventus1985ale
                                                                                  این نمودار آن سهم است وقتی قصد خرید در سهمی رو داریم . بنیاد رو بررسی میکنیم و به نتیجه میرسیم که باید خرید . نگاه صرف بنیادی میشه خرید در شکل الف نگاه کم ریسک و مناسب در خرید شکل ب وقتی قصد دارید سنگین خرید کنید یا اینکه میخواید در منفیها خرید کنید و با صبر زیاد و تعمق خرید کنید، شکل الف و ب خوبه وقتی فکر میکنید این قیمت فعلی سهم یکی از قیمتهای پایینه سهمه و سهم در اینده صعود خواهد کرددر مناطق الف و ب. ................................................................................................................................................... نگاه پر ریسک در شکل ج(پر ریسک بنظر من البته) اینجا و در شکل ج دیگه تحلیلگرای تکنیکال به میدون می یان و در منطقه1450 تا 1480سیگنال قوی خرید میدن و روند صعودی شروع میشه خوب حالا یه سوال 1- اگر توی سهم اتفاق بدی افتاد یا کشور دچار تلاطم شد یا بازارهای جهانی متلاطم شدند و خواستید از سهم فرار کنید چه کسی موفقتر است و چه کسی راحتتر میتونه خارج بشه ؟ 2- آیا ورود به سهم در منطقه ج میتونه با حجم بالای پولی باشه ؟ من شخصا ترجیح میدم زمانی وارد معامله بشم که قیمت فعلی سهم رو کمتر از قیمت واقعی سهم ببینم . یعنی سهم رو گرون نخرم و با صبر معامله کنم . نتیجه اینکه : دوست دارم از اوایل سهم باهاش باشم تا هر موقع وضعیت خاص توی سهم اتفاق افتاد بتونم راحتتتر خارج بشم . (جمیع عرایض من تعاریف علمی داره که من به بیان با همین روش بسنده میکنم)
بیشتر
1396/02/10 از اصفهان (ویرایش شده)
0
0
12
..
یه کانال نوشته فلان سهم فرصت ورود داده !!! ای شیاد !!! فرصت ورود !!! سهمها 5 ماهه دارن اصلاح میکنن بعد میگی فرصت ورود . بیش از صدهزارتا هم عضو داره
1399/08/03 از اصفهان
0
2
...
دست‌نوشته‌
@juventus1985ale
       اساتید گرامی  یه تحلیل خوندم که نوشته بود اگر دلار 4000 در نظر بگیریم اگر قیمت متانول 10 دلار بالا بره  سود هر سهم شسینا 25 تومن اضافه میشه(اسم تحلیلگر رو اگر نیاز بود اشاره میکنم ) این تحلیل درسته یا بعکسش درسته؟ کاهش قیمت متانول به سود شسیناست یا افزایشش؟(با توجه به اینکه متانول رو مصرف میکنه و خریدار متانوله) اگر درباره شسینا تحقیق داشتید لطفا راهنمایی بفرمایید.
1396/03/08 از اصفهان (ویرایش شده)
0
0
1
..
داغه بزرگیه این سهم    پیگیرش بودم ولی هیچوقت با خواسته ها من حرکت نکرد . وقتی ازش دور شدم چنان رشدی کرد که حد و حصر نداره
1399/07/25 از اصفهان(ویرایش شده)
0
2
...
دست‌نوشته‌
@juventus1985ale
با این سوال باید شروع کنم که حد ضرر خوب یا بد ؟! از حدود یک هفته قبل، شروع به خرید پله ای کمنگنز کردم با حد ضرر 240 تومان . تا اینکه دیروز این حد ضرر شکسته شد و باید این سهم رو میفروختم. مثل هر سهامدار دیگه ای که وقتی سهمشون لو میره و حدضررشون فعال میشه، سعی کردم خودم رو گول بزنم که فلان شمع زده شده و ویلیام آر به 100 رسیده و فلان استاد نموداری که ترسیم کرده بود روند سهم رو صعودی نشون داده بود و... و البته چشمم رو بروی نکات منفی سهم بستم و نفروختم . خوب امروز صبح هم دودل و مردد، متوجه بازار این سهم بودم که در نهایت تعجب بازارش برگشت و شرایط خوبی پیدا کرد !!! حالا من باید کمنگنز رو روز شنبه میفروختم یا نه؟
1395/11/04 از اصفهان
0
1
13
..
  چند سال قبل اساتید بزرگواری در کامنتها مطالب خوبی درباره حد ضرر  خطاب به بنده فرمودند . بد نیست کامنتهای اساتید  سحاب  پورحامدی پازوکی سروش و... بقیه دوستان رو یه بار دیگه بخونیم . در موقع خرید حتما باید با روشهای حرفه ای حد ضررو البته حد سود  انتخاب کنیم   
1399/06/24 از اصفهان(ویرایش شده)
0
4
...
دست‌نوشته‌
@khokhioo
  در خصوص  سوال فرموده بودید   علت توقف در مسیر صعود خط میانی کانال زیر هست رفتار قیمت در گذشته رو مشاهده کنید که تا چه حد در مواجهه با این خط دردسر داشته حالا هم همون رویه رو داره اما اگر قرار باشه بار دیگه به سمت کف کانال بره باید بگم که شکسته شدن سطح ۲۷۷ تومان در تایم روزانه سیگنال این موضوع هست ینی سیگنال افت بیشتر! در هر حال به نظر می‌رسه که فعلاً سیگنال خرید جدیدی نداریم اما باند حمایتی ۲۴۵ تا ۲۶۰ به اندازه‌ای معتبر بوده و هست که به دید میان مدت ریسک خرید این سهم روی سطوح حمایتی رو بشه پذیرفت برای مشاهده علت این موضوع رجوع بشه به نمودار تعدیل نشده سهم در تایم فریم ماهیانه
1396/02/24 از تهران
0
0
6
..
اولین جرقه های کفرا
1397/05/17 از اصفهان
0
0
...
دست‌نوشته‌
@hadi_metal94
   تکنیکال در ایران ؟! جواب می دهد؟ یا نه اینجا ایران است؟ اصلا تعریف و شناختی که ما از تکنیکال داریم چیست؟ چند درصد از تحلیلهایی که در سایتها، کانالها و بولتن ها می بینیم به واقع تحلیل تکنیکال هستند نه توجیه و بازی با کلمات؟ تکنیکال و کارا بودن آن همیشه محل اختلاف نظر برای فعالان بازار بوده است که در صورت تشریح موضوع مسلما درک ما از واژه تکنیکال عمیق تر خواهد شد. نظر شما در مورد تکنیکال چیست؟ بنظر شما تکنیکال در بازار ایران پاسخگوی نیاز سرمایه گذاران خواهد بود؟ رفتارشناسی چه قرابتی با تکنیکال دارد. در صورت استقبال دوستان این موضوع به نتایج خوبی خواهد رسید.
1395/05/25 از آذربایجان شرقی
0
0
31
..
البته این کارا بودن با 100 درصد قطعی بودن تفاوت داره! بازار درهرلحظه هر جایی که دوست داشته باشه میره و هیچ اهمیتی هم به تحلیل و تصورات ما نمیده!! تکنیکال بالاترین احتمالات ممکن رو از بین احتمالات پیشرو به دست میاره و این یعنی تبدیل وضعیت شانس (50-50) به لبه ای بهترو قابل اعتماد. لبه یعنی اینکه شما به درصدی از احنمالات دست پیدا کردید که هرچه تکرار رو بالاتر ببرید احتمال پیروزی شما بیشتر میشه.
1397/05/07 از گیلان
0
6
...
دست‌نوشته‌
@s_nasiri_a
دوستان اقای   سوال خوبی مطرح کردنددر خصوص معرفی سهامی که صادراتی باشند و مشمول سامانه ارزی نباشند مانند ریشمک. ایا بجز دشیری و چکاپا سهم دیگری با این شرایط می شناسید؟ در ضمن اگر سهمی هم صادرات ندارد ولی قیمت گذاری سهم در داخل با دلار آزاد است را هم معرفی نمایید. همه دوستان به ویژه       و...... با تشکر ( ترتیب اسامی اتفاقی است )
1397/04/16 از تهران (ویرایش شده)
0
0
1
..
اطلاعیه به یابنده مژدگانی داده میشود ?? به دنبال نام سهمی هستم که مثل ریشمک از بورس یا فرابورس باشه (بازار پایه مثل دشیری قبول نیست ) مواد مصرفی اش با تحریم دچار مشکل نشه مثلا ریشمک ریشه گیاه شیرین بیان احتمالا با تشدید تحریم هم کمیاب نمیشه اما مثلا دتولید احتمالا در هنگام تشدید تحریمها تولیدش کم میشه .ضمنا افزایش سرمایه داشته باشه ضمنا عمده تولیدش صادراتی باشه (چدن و چکاپا بخشی از تولیدش صادراتی هست ) ضمنا صادراتش مشمول سامانه نیما نشود ضمنا تولیداتش در سبد خانوار نباشد که دولت رو قیمتش حساس باشه کارخانه اش هم تازه ساخت و بروز باشد یک راهنمایی هم میکنم در بین سهمهای کانسلیمی باید دنبال گشت
1397/04/26 از خراسان رضوی
0
1
...
دست‌نوشته‌
@abolfazlkarimi740
 سلام دوستان میشه در مورد صندوق طلای عیار یکم توضیح بدید من مقداری خرید کردم چگونه شروع میشه معاملاتش؟ایا مثل نماد طلا،زر،گوهر هستش؟
1397/03/27 از خراسان رضوی
0
0
0
...
دست‌نوشته‌
@hadi_metal94
  تحلیلهای درخواستی خود از سهام مختلف را در این پست مطرح نمایید.
1395/10/02 از آذربایجان شرقی
2
0
41
..
  عزیز در یک پیام دیگر از شما و سایر دوستان با گرایش تکنیکال تقاضای تحلیل تکنیکال هفتگی و روزانه طلای جهانی را نمودم. هنوز منتظرم.
1396/10/13 از تهران
0
2
...
دست‌نوشته‌
@hadi_metal94
  تحلیلهای درخواستی خود از سهام مختلف را در این پست مطرح نمایید.   (لطفا تنها سهامی درخواست شوند که در گذشته تحلیل نشده اند تا پس از اتمام، بروزرسانی های دور دوم را آغاز کنیم) در دور دوم کل سهام تحلیل شده دور قبل با ترتیب زمانی، بررسی خواهند شد، علاوه بر نگاه تکنیکی، چشم انداز بنیادی شرکت ها نیز مورد اشاره خواهند بود.
1396/09/27 از آذربایجان شرقی (ویرایش شده)
1
0
11
..
بله حتما فقط با عرض پوزش دوستان باید مقداری تامل کنند درخواست زیاد و تحلیلها وقت گیر هستند
1396/10/06 از آذربایجان شرقی
0
2
علت امتیاز منفی

256 / 256
شماره موبایل فعال نیست
برای انجام این عملیات، تکمیل پروفایل و فعال نمودن شماره‌ی همراه ضروری می‌باشد.
نمادهای مورد توجه جامعه
نمادهای مورد توجه جامعه
پربحث‌ترین‌های امروز
پربحث‌ترین‌های امروز
بلی
خیر

سهام

صنعت

بازار

کاربران

سایر موضوعات