...
دست‌نوشته‌
@nrahimi89
پس از گروه خودرو، این   هستند که با خبر افزایش نرخ، حرکت صعودی خود را شروع می‌کنند
1397/09/03 از تهران
0
0
0
...
دست‌نوشته‌
@nrahimi89
  لیزینگ غدیر حساب دریافتنی جاری مجموع پارسال ۱۷ میلیارد تومن بوده ؛ الان نه ماهه ۱۱۴ میلیارد تومن - ۵۵۸ درصد افزایش
1397/08/13 از تهران
0
0
0
...
دست‌نوشته‌
@nrahimi89
    نمودار eps سالهای گذشته ولغدر (از سمت چپ به راست)
1397/08/07 از تهران
0
0
2
...
دست‌نوشته‌
@eidany.a
      شرکت متانول کاوه به عنوان بزرگترین واحد تولید متانول در جهان با ظرفیت تولید روزانه هفت هزار تن به پیشرفت 93.41 درصدی تا پایان آذرماه رسید.سرمایه گذاری پتروشیمی متانول کاوه با تشکیل کنسرسیومی با عاملیت بانک تجارت و مشارکت بانک های ملت، تجارت و صنعت و معدن انجام می شود.   انک مرکزی در بخشنامه ای «دستورالعمل جدید ناظر بر شرکت‌های لیزینگ» که با توجه به شرایط و اقتضائات برهه کنونی تدوین شده است، برای اجرا به شبکه بانکی ابلاغ کرد. در همین راستا ماده (14) قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن مصوب 25‏‏‏/2‏‏‏/1387 استفاده از شرکت‌های لیزینگ را در تأمین منابع مالی مسکن الزام داشته است. اجمالاً برخی مؤلفه‌های مهم در اصلاح دستورالعمل یادشده به شرح زیر است: -امکان تعیین نرخ سود تسهیلات اعطایی شرکت‌های لیزینگ حداکثر به میزان 3 واحد درصد بیشتر از نرخ سود تسهیلات اعطایی مصوب شورای پول و اعتبار برای بانک‌ها و مؤسسات اعتباری در عقود فروش اقساطی و اجاره به شرط تملیک؛ -محدود شدن بانک‌ها و مؤسسات اعتباری برای تأسیس و یا تملک سهام صرفاً در یک شرکت‌ لیزینگ تأکید می شود که در حال حاضر، نرخ سود تسهیلات اعطایی شرکت‌های لیزینگ نباید از 21 درصد تخطی کند و همچنین بانک ‏‏ها و مؤسسات اعتباری و یا واحد تابعه مشمول، باید در اسرع وقت نسبت به انتقال سهام خود در بیش از یک شرکت‌ لیزینگ اقدام کند.
بیشتر
1395/10/28 از تهران
0
0
4
..
   معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش فرآورده های نفتی و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اعلام خبر تحقق بزرگترین پروژه سرمایه‌گذاری ایران در آبادان، گفت: برای توسعه پالایشگاه آبادان، سه میلیارد دلار سرمایه به این مجتمع تزریق می شود.     گروه صنعتي ايران خودرو برخي از محصولات خود را به مدت يك هفته در طرح فروش منعطف عرضه مي كند.در اين طرح سمند ال ايكس در دو نوع بنزيني و پايه گازسوز و محصول سورن جديد اي.ال.ايكس، رانا، پژو 206 صندوق دار وي 8 و 206تيپ 5به متقاضايان عرضه مي شود. موعد تحويل كليه خودروها 30 روزه بوده و نرخ سود پيش بيني شده نيز از 20 تا 22 درصد متفاوت است. در طرح فروش منعطف اين امكان براي مشتريان فراهم شده تا مبالغ مابه التفاوت را در بازه زماني 12 تا 24 ماه متناسب با شرايط و توان مالي خود پرداخت كنند.
1395/10/29 از تهران
0
4
...
دست‌نوشته‌
@eidany.a
     انجمن ملی لیزینگ ایران طی نامه‌ای به بانک مرکزی خواستار تجدید نظر در تعیین نرخ سود تسهیلات شرکت‌های واسپاری شد.در این نامه آمده است:  یکی از مهمترین آنها موضوع روش تعیین نرخ تسهیلات شرکت های واسپاری (لیزینگ) است. شرکت‌های لیزینگ از نوع موسسات اعتباری غیرسپرده پذیر بوده و به دلیل تفاوت ساختاری در مدل‌های تامین و تجهیز منابع مالی با بانک‌ها و موسسات اعتباری سپرده پذیر نمی‌توانند از روش‌های تعیین سود تسهیلات به روش مشابه آنان استفاده نمایند.  قاعدتا این تفاوت باید در روش قیمت‌گذاری و تعیین نرخ تسهیلات شرکت‌های لیزینگ لحاظ شود. در حال حاضر نرخ مقرر تسهیلات لیزینگ در قالب عقود مبادله‌ای ۲۱ درصد تعیین شده است. از طرفی منابع مالی شرکت‌های لیزینگ شامل آورده سهامداران، تسهیلات بانکی و منابع حاصل از انتظار اوراق صکوک و مشارکت است. قیمت تمام شده این منابع به طور متوسط در حال حاضر حدود ۲۵ درصد و تا چند ماه قبل حدود ۲۹ درصد برای شرکت‌های لیزینگ بوده است.  شرکت‌های لیزینگ باید برای پوشش هزینه ها و پرداخت سود سهامداران و سرمایه‌گذاران حدود ۳ الی ۴ درصد به نرخ تمام شده منابع مالی خود اضافه کنند. در چنین شرایطی نرخ مورد انتظار آنان به شدت در بازار رقابتی تبدیل به یک مانع شده و منجر به کاهش تقاضای خدمات لیزینگ خواهد شد.
بیشتر
1395/10/27 از تهران
0
0
4
...
دست‌نوشته‌
@delbari1
: سلام دوستان . در خصوص خريد حق ولساپا به ديد رفتن به حراج (حق هاي استفاده نشده) نظري نداريد؟؟؟؟  ممنون
1395/08/26 از تهران
0
0
0
...
دست‌نوشته‌
@r.vafaei1395
  این هفته در بازار چه خبرها وشایعات تاثیرگذار برسهام بود... مصوبه امروز هیات دولت: استفاده از شرکتهای لیزینگ در بخش مسکن استفاده از شرکت های واسپاری (لیزینگ) در تامین منابع مالی تولید مسکن به صورت اجاره و اجاره به شرط تملیک
1395/08/05 از آذربایجان شرقی
0
0
10
..
نه در مورد افزایش سرمایه ثباغ بود فکر کنم
1395/08/06 از مرکزی
0
0
...
دست‌نوشته‌
@hamidhasanloo
نکته کلیدی در  صنعت لیزینگ کاهش نرخ بهره بانکی است و باعث می شود حاشیه سود شرکت های لیزینگ افزایش یابد.
1395/03/29 از زنجان
0
0
1
..
با کاهش نرخ سود بانکی یکی از صنایعی که خیلی منتفع میشه لیزینگی ها هستن و بنظر ولسایپا قدرت و پتانسیل زیادی برای رشد داره گزارش اخیر شرکت عملکرد سال94 است که گواه این موضوع است (یه نگاهی بندازید) در گزارش 12 ماهه 94 سود ناخالص اش نسبت به 93  138 درصد رشد داشته و سود خالص اش 75 درصد رشد داشته  در سالی که در اکثر صنایع صحبت از افت و کاهش سود و رکود ... است عملکردی خارق العاده داشته 75 درصد رشد سود آوری مسلما" با گشایش هایی که صنعت خودرو ایجاد خواهد شد که بقولی سال 95 سال پوست اندازی صنعت خودروست و تنوع محصول بس شگرفی دارد و طی 3 سال آینده قدم در راه جهانی شدن خواهد گزاشت صنعت لیزینگ با رشد مضاعفی روبرو خواهد شد نکته آخر در مورد سود تقسیمی شرکت است در گزارش یاد شده   dps حدود 150 ریال پیشنهاد شده که بنظر با حال و روزی که سایپا این روزا داره باید بمراتب بیشتر باشه باید ببینیم مجمع چی تصمیم میگیره البته نقاط مثبت زیادی شرکت داره از جمله سود انباشته مناسب برنامه افزایش سرمایه ... که اونو از سایر لیزینگی ها متمایز میکنه
1395/04/03 از تهران
0
2
تحلیل
تحلیل تکنیکال ولبهمن940914
نوع : تکنیکال
  |  
سیگنال : صعودی
احتمال شروع یک رالی صعودی در این نماد
علت تحلیل: خروج قیمت از محدوده تراکمی
نتیجه‌گیری: احتمال شروع موج 5ام و افزایش قیمت
1394/09/14
106
0
0
2
علت امتیاز منفی

256 / 256
×
شماره موبایل فعال نیست
برای انجام این عملیات، تکمیل پروفایل و فعال نمودن شماره‌ی همراه ضروری می‌باشد.
نمادهای مورد توجه جامعه
نمادهای مورد توجه جامعه
پربحث‌ترین‌های امروز
پربحث‌ترین‌های امروز
بلی
خیر

سهام

صنعت

بازار

کاربران

سایر موضوعات