...
بلاگ
@shtarrahi
عنوان بلاگ : بحران مالی بعدی جهانی، بحران صندوق های بازنشستگی در آمریکا
دسته : اخبار و تحلیل اقتصادی
پس از وقوع بحران مالی جهانی در سال 2008، فعالین اقتصادی و مالی دنیا با دقت و ممارست بیشتری رفتارهای نهادها و سازمان‌های بزرگ دنیا را رصد می‌نمایند. از جمله مواردی که فعالین احتمال وقوع آن را می‌دهند، ورشکستگی صندوق‌های بازنشستگی آمریکا است. در حال حاضر تقریباْ یک میلیون نفر از کارکنان و بازنسشتگان آمریکایی در معرض خطر فروپاشی صندوق‌های بازنشستگی این کشور هستند.
1396/01/30
33
0
0
11
...
بلاگ
@eidany.a
عنوان بلاگ : چشم انداز: بررسی فناوری تبدیل گاز طبیعی به مشتقات نفتی
دسته : اخبار و تحلیل اقتصادی
پروژه های GTL پالایشگاه هایی هستند که گاز طبیعی را به مشتقات نفتی نظیر بنزین- گازوئیل- نفتا و غیره تبدیل کرده و عملا محصولات پالایشگاهی مصنوعی را در مقایسه با پالایشگاه های نفت خام تولید می نمایند.این تکنولوژی به موازات تغییر در شاخص های اقتصادی جهانی در دو دهه گذشته٬فراز و فرودهایی را تجربه کرده است. در این بلاگ ضمن مروری بر تاریخچه استفاده از تکنولوژی GTL در جهان به بررسی امکان پذیری اقتصادی آن در شرایط حال حاضر دنیا با توجه به کاهش قیمت فرآورده های نفتی متاثر از کاهش قیمت٬ پرداخته شده است.
1394/10/19
334
0
0
14
...
دست‌نوشته‌
@ahd.lzadeh
فکر کنم عید سال 93 بود که با یکی از اقواممون که تو مشهد زندگی می کرد در مورد کسب و کارشون پرسیدم و گفت هیچی نگو که اوضاع کساده کساده، گفتم چرا؟ گفت از وقتی که پدیده با مشکل روبه رو شد(قضیه بدهی 94 هزار میلیاردی پدیده) و زد زیر قولش به مردم،اقتصاد مشهد دوران رکودی بدی رو تجربه میکنه و خرید و فروش سخت محصولات بهداشتی سخت انجام میگیره.اون موقع دلم به حال مردم مشهد سوخت و گفتم حقشون این نیست غافل از اینکه خبر نداشتم قراره دو سال بعد مشابه این وضعیت تو بورس اتفاق بیفته و تنها دو بانک تجارت و ملت حدود 6000 هزار میلیارد تومان از پول سهامدارا رو بسوزونند. تو این پست میخوام به نکته ای اشاره کنم که اگر به آن توجه ویژه بشه و در پی حل مشکل بربیایند میتونه به رونق بازار بورس در سال های آتی کمک شایانی بکنه.همانطور که دوستان اقتصاد خونده می دونند نظام مالی اقتصاد هر کشوری در یکی از این دو دسته قرار میگیره: نظام بازار محور یا بانک محور. حالا چطور بفهمیم که نظام مالی یک کشور در کدام دسته قرار داره؟یکسری شیوه های به قول معروف دم دستی و ملموس وجود داره  که به دو مورد از اون اشاره میکنم: شما به عنوان کسی که پولی داره و میخواد در جایی سرمایه گذاری بکنه ذهنتون فورا به کدام سمت میره، با قطعیت میتونم بگم که در ایران اولین گزینه بانک و سپرده های بانکی است در حالی که در کشور آمریکا مردم(به قول دانشگاهیا – صاحبان ثروت) سهام و بازار سرمایه رو هدف قرار میدن.از دید پذیرندگان سرمایه یا همان صاحبان کسب و کار نیز به این سوال پاسخ بدید.در ایران شخص به محض ایجاد کسب و کار به دنبال اخذ وام از بانک است و تا سال های متمادی این رویه رو ادامه می دهد؛ اما در آمریکا شاید در گام نخست و در سال های ابتدایی مراجعه به بانک ها در اولویت های اول تأمین مالی به حساب بیاد اما شرکت ها همواره به دنبال ایجاد استانداردها و رعایت الزامات کمیسیون بورس و اوراق بهادار(SEC) هستند تا از این طریق بتوانند از فرصت های جذب سرمایه بالاتری برخوردار گردند. پس تا اینجا مشخص شد که نظام اقتصادی ایران مثل کشورهای  ژاپن و آلمان نظام بانک محور می باشد.اما این بدین معنی است که به بورس اهمیت نداده و بورس همواره باید ایزوله باشد؟!!! قطعا نه.. بقیه متن رو در قسمت کامنت بخونید....
بیشتر
1396/04/06 از تهران
0
0
0
1396/03/03 از آذربایجان شرقی
0
0
5
...
دست‌نوشته‌
@r.vafaei1395
با انجام مطالعه «آینده‌پژوهی ایران ۱۳۹۶» مشخص شد: «ضرورت اصلاحات ساختاری اقتصادی» در صدر مسائل اصلی پیش روی ایران در سال 1396 مسائل اصلی و سناریوهای پیش روی ایران در سال آینده با انجام پژوهش «آینده‌پژوهی ایران ۱۳۹۶» مشخص شدند. بر این اساس، سه مسئله «ضرورت اصلاحات ساختاری اقتصادی»، «بحران تامین آب» و «بیکاری» در صدر مسائل اصلی و سناریوهای پیش روی ایران در سال 1396 قرار گرفته اند. در این پژوهش که از مهرماه سال ۱۳۹۵ و با حمایت مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست‌جمهوری آغاز شد، مسائل ایران در سال ۱۳۹۶ با بهره‌گیری از هفت مسیر شناسایی و با نظر خبرگان اولویت‌بندی شد. در نهایت ۱۰۰ مسئله ایران به ترتیب اولویت به شرح زیر اعلام شده است:
1396/01/03 از آذربایجان شرقی
0
0
7
...
دست‌نوشته‌
@r.vafaei1395
  مقایسه تاثیر کاهش شدید قیمت نفت (2014 تا 2016) بر پنج کشور صادرکننده نفت: امارات، عربستان، روسیه، ونزوئلا و ایران!
1395/12/29 از آذربایجان شرقی
0
0
5
...
دست‌نوشته‌
@taherime92
  سعید لیلاز اقتصاددان رشدی که در برنامه ششم توسعه برای اقتصاد کشور پیش بینی شده، رشد 8 درصد است که تحقق 2 درصد از آن با اتکای به سرمایه‌گذاری خارجی ممکن می شود. چنین برنامه ریزی در حالی انجام شده است که در هیچ دوره ای از تاریخ اقتصاد ایران، سرمایه‌گذاری خارجی بیش از 130 تا 140 میلیارد دلار انجام نشده است. اگر فرض کنیم که این عدد در سال 96 هم تکرار شود، یعنی دست کم به جذب 60 تا 70 میلیارد دلار سرمایه خارجی برای تحقق رشد مورد انتظار در برنامه ششم توسعه نیاز داریم. این در حالی است که براساس آمار وزارت دارایی جذب سرمایه خارجی در شش ماه 11 میلیارد دلار بوده است یعنی یک ششم عدد مورد انتظار. با توجه به این آمار و ارقام، من به اینکه بیش از 150 میلیارد دلار در اقتصاد ایران سرمایه خارجی جذب کنیم امیدوار نیستم. با توجه به این مسئله رشد 8 درصدی محقق نمی‌شود و رقم 200 میلیارد دلار سرمایه خارجی به عنوان رقم مقرر برای جذب سرمایه خارجی و تحقق رشد 8 درصدی جذب نخواهد شد. *تصمیم‌گیری‌ها در کشور ما از ثبات کافی برخوردار نیست. ما در کشوری زندگی می‌کنیم که هنوز در این باره که آیا رییس جمهور فعلی آن در انتخابات آینده نامزد می‌شود و صلاحیتش تایید می‌شود گمانه‌زنی‌هایی وجود دارد. در این شرایط چطور انتظار دارید که سرمایه گذار قوانین کشور ما را با ثبات ببیند و برای شش ماه آینده در این کشور برنامه‌ای برای سرمایه‌گذاری تدوین کند *فکر می کنم اگر در ایران بیش از سرمایه‌گذاری روی بهبود بهره‌وری تمرکز کنیم به منافع بیشتری می‌رسیم و البته تمرکز بر بهره‌وری هم نیازمند تغییرات بنادین در ساختارهای اجتماعی و اقتصادی ایران است
بیشتر
1395/11/28 از اصفهان
0
0
6
...
دست‌نوشته‌
@r.vafaei1395
مقایسه صادرات غیرنفتی ایران درنه ماه ی 94 و 95
1395/10/10 از آذربایجان شرقی
0
0
1
...
دست‌نوشته‌
@r.vafaei1395
پیش بینی اکونومیست از ایران 2017
1395/09/19 از آذربایجان شرقی
0
0
6
...
دست‌نوشته‌
@r.vafaei1395
سهم کشوها از اقتصاد جهانی
1395/09/16 از آذربایجان شرقی
0
0
11
علت امتیاز منفی

256 / 256
شماره موبایل فعال نیست
برای انجام این عملیات، تکمیل پروفایل و فعال نمودن شماره‌ی همراه ضروری می‌باشد.
نمادهای مورد توجه جامعه
نمادهای مورد توجه جامعه
پربحث‌ترین‌های امروز
پربحث‌ترین‌های امروز
بلی
خیر

سهام

صنعت

بازار

کاربران

سایر موضوعات